M&R Meet & Regeltechniek (2024)

M&R meet en regeltechniek is een jong dynamisch bedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van meet en regeltechniek. Wij werken voornamelijk voor installateurs en leveranciers van regelsystemen, ook is het mogelijk rechtstreeks voor de eindgebruiker te werken en daar waar nodig te adviseren. Door de jaren heen zijn we bekend geraakt met verschillende merken regelapparatuur genoemd: Priva, schneider, Johnson controls, Siemens, Loxone.

  • Het creëren en implementeren van de bekabeling van meet - en regeltechnische installaties.
  • Het aanleggen van m-Bus, BACnet, LON, busbekabeling, MODbus, en IP netwerken.
  • Het uitvoeren van I/O testen en het inspecteren van draairichtingen.
  • Support bij het opstarten en de ingebruikname van meet- en regeltechnische installaties en fabricaat onafhankelijke naregelingen.
  • Het maken van een goede planning die gemonitord wordt en waar nodig bijgestuurd.
  • Het nalopen van uw regelkastschema’s en het opstellen van kabel- en controlelijsten.
  • Veldcomponenten kunnen bijeengebracht en geïnspecteerd worden.
  • Voordat we starten nemen we uw ontwerp en de en kabel- en controlelijst nog een keer samen door.
  • We monitoren uw project op de bouw op gezette tijden.

Gebouw gebonden installaties

Het automatiseren van een gebouwgebonden installatie heeft zowel elektrotechnische als werktuigbouwkundige aspecten. Bij M&R meet- en regeltechniek zijn we in beide disciplines thuis. We kunnen de verschillende installaties en bijbehorende apparatuur voor u integreren, desgewenst via een gebouwbeheersysteem (GBS). Niet alleen warmte, koeling, luchtbehandeling en ventilatie, maar ook verlichting en zonwering kunnen zo centraal worden aangestuurd.

Advies en installatie

Geen twee plekken in een woon-, zorg-, onderwijs- of bedrijfsomgeving zijn hetzelfde. Elke situatie vraagt om een eigen meet- en regeltechnische oplossing. Dat maakt ons vak zo mooi en uitdagend. Wat vraagt uw klant, wat wil de eindgebruiker, wat is het meest efficiënt en veilig? M&R meet- en regeltechniek adviseert over de intelligente en doelmatige installaties en systemen die daarvoor nodig zijn. Op basis van gedegen vakkennis en grote ervaring in de praktijk.

PRE-Engineering

In de fase van pre-engineering wordt M&R meet- en regeltechniek vaak gevraagd om mee te denken over het installatietechnische concept voor een gebouw. We doen dat ook regelmatig als lid van een bouwteam. Onze inzet is u te helpen met het ontwerp (functionaliteit, capaciteit, procescondities etc.) en de selectie van onderdelen en componenten. Doel is uiteindelijk om samen te komen tot een installatie die werkt zoals de bedoeling is en remote kan worden aangestuurd.

UITGELICHTE PROJECTEN

Hitachi Zaltbommel

Het state-of-the-art EMEA distributiecentrum van Hitachi Data Systems in Zaltbommel bestaat uit 31.000 m2 distributiecentrum met assemblage en test faciliteiten en een loft kantoor in drie bouwlagen. Het is door Hercuton B.V. gebouwd en door Kadans Nederland ontwikkeld. Communicatie, efficiency en vertrouwen vormden de sleutelwoorden bij dit project. Dit project is voorzien van een gbs systeem van Priva die het geheel aanstuurd, de na regelingen in het kantoor worden gestuurd door cx comforte’s.

MFA Sleeuwijk

In opdracht van Burgland Bouw realiseerde installatiebedrijf Den Doorn de complete elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties voor de nieuwbouw van het MFA (brede school) te Sleeuwijk. In opdracht van Den Doorn heeft M&R Meet en regeltechniek dit project al snel na de calculatie opgepakt en de installateur ont zorgt. Voor het gbs systeem is gekozen voor Priva. Naast diverse na regelingen met cx comforte zijn diverse systemen gekoppeld denk aan energie metingen met M bus en Kga units en diverse wtw’s met modbus koppeling. ook is het aansturen van verlichting en zonwering opgenomen. De 3 tal lbk’s worden met harde contacten aangestuurd zo ook de 2 tal luchtwarmte pompen.

Makita Eindhoven

Vlakbij Eindhoven Airport op het bedrijventerrein Park Forum West, hebben we in opdracht van Den Doorn installatie de uitbreiding van het warehouse van Makita Benelux B.V. in opdracht gekregen. Naast verwarming en koeling hebben we de zorg gedragen dat de testruimtes van de benzinemotoren genoeg toe en afvoer lucht kunnen krijgen. In het ware house is gekozen voor nivolairs en kantoren en testruimtes voor vloerverwarming. Ook is er een lbk met bevochtiging geplaats. Dit alles word geregeld door Priva Bleu ID gekoppeld op de bestaande installatie met Priva HX.

Kornhuis Dussen

Ons zusterbedrijf Meijs Installatietechniek heeft in Dussen de opdracht gekregen voor het verzorgen van de elektrotechnische en werktuigkundige installaties. Duurzame toepassingen op het gebied van energiebesparing en hernieuwbare energie spelen daarbij een belangrijke rol. Hier is gekozen voor een siemens regelaar. De gehele technische installatie is klein en compact gebouwd in de kelder. De gehele installatie zoals warmtepomp. Lbk, verdeler en regelkast is hier gesitueerd. De na regeling van de verschillende vertrekken worden door knx aangestuurd en in siemens ingelezen. De vloer gaat zowel koelen als verwarmen. Hier is gekozen voor een geslotenbron voor cv en koeling en voor zonne warmte voor het warm water.

Nedelco Barendrecht

In opdracht van Hercuton B.V. realiseert Den Doorn de elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties voor het nieuwe kantoorgebouw met magazijnruimte voor Nedelko en CTS Netherlands op zichtlocatie in Barendrecht. In dit project is gekozen voor een gbs van schneider, Dit veelzijdige systeem stuurt in alle vetrekken de cv en is het vrf systeem van Daikin in gekoppeld. Zo is de balans tussen koelen en verwarmen goed in balans te houden. Cv zijdig is het pand aangesloten op de aanwezige stadsverwarming.

SHJ Drunen

Aan de Prins Hendrikstraat in Drunen is een nieuwe sportaccommodatie voor SHJ Drunen gerealiseerd. Het nieuwe pand bevindt zich in de nieuwbouwwijk Dillenburg in Drunen. In Opdracht van de van Delft projecten hebben we dit pand voorzien van het gbs systeem van schneider. Deze regelt de turnhal op luchtkwaliteit en stuurt daar waar nodig de na verwarmer per ruimte en wtw aan. Ook hebben we hier het douche systeem aangelegd dat zichzelf kan desinfecteren en temperaturen kan loggen.

ONZE PARTNERS

M&R meet en regeltechniek werkt nauw samen met een aantal gerenommeerde partners in verschillende regio’s. Hierdoor zijn we in staat om voor vrijwel elk project, groot of klein, de juiste aandacht en expertise te bieden, in heel Nederland.

Monteur Meet- en regeltechniek – M&R (Drunen)

M&R meet en regeltechniek (M&R) in Drunen is ter uitbreiding van hun team op zoek naar een vakman! Ben jij een kei in meet- en regeltechniek? Ben je op zoek naar een verantwoordelijke baan waar jij je bezig gaat houden met de complete regelinstallatie van werktuigkundige, sanitaire en elektrotechnische installaties? Wil jij aan de slag binnen een kleine maar professionele organisatie, waar je zelfstandig aan de slag gaat en jezelf kunt blijven ontwikkelen? Dan komt M&R, graag met jou in contact!

Meer informatie

Ben je jong of oud, een rot in een vak, net afgestudeerd of barst je gewoon van de kennis? Neem dan contact met ons op, want we zoeken jou! M&R meet en regeltechniek zit te wachten op jouw open sollicitatie. Wil je meer weten? Kijk dan op ons LinkedIn account.

Mail ons nu

Volg ons op social media

M&R Meet & Regeltechniek (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Mr. See Jast

Last Updated:

Views: 5335

Rating: 4.4 / 5 (55 voted)

Reviews: 86% of readers found this page helpful

Author information

Name: Mr. See Jast

Birthday: 1999-07-30

Address: 8409 Megan Mountain, New Mathew, MT 44997-8193

Phone: +5023589614038

Job: Chief Executive

Hobby: Leather crafting, Flag Football, Candle making, Flying, Poi, Gunsmithing, Swimming

Introduction: My name is Mr. See Jast, I am a open, jolly, gorgeous, courageous, inexpensive, friendly, homely person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.